Verschrikkelijke Ikke 3

24 juni in de bioscoop in 3D

VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 is de nieuwe animatiefilm van Illumination Entertainment, de makers van Verschrikkelijke Ikke, Verschrikkelijke Ikke 2, Minions, Huisdiergeheimen en Sing.

Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuw avontuur!

VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 is geregisseerd door Pierre Coffin, Kyle Balda en Eric Guillon. Geschreven door Cinco Paul en Ken Daurio. Geproduceerd door Chris Meledandri en Janet Healy van Illumination Entertainment, met Chris Renaud als uitvoerend producent.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Steve Carell (Gru en Dru), Kristen Wiig (Lucy) en Trey Parker (South Park en de Broadway hit The Book of Mormon) als slechterik Balthazar Bratt.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Jon van Eerd (Gru en Dru), Kim van Kooten (Lucy), Carlo Boszhard (Balthazar Bratt), Pip Pellens (Margo), Beau van Erven Dorens (Silas Rammelbips en Fritz), Elise Schaap (Valerie Da Vinci), Trudy Labij (Gru's moeder), Kee Derwig (Agnes) en Jelle Stout (Niko).

VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 draait vanaf 24 juni in de originele versie (DESPICABLE ME 3) en de Nederlands gesproken versie in de bioscoop, in 3D.

GEREGISSEERD DOOR Pierre Coffin
Kyle Balda
Eric Guillon

GESCHREVEN DOOR Cinco Paul
Ken Daurio

GEPRODUCEERD
DOOR
Chris Meledandri
Janet Healy

GEBASEERD OP DE
PERSONAGES VAN

Sergio Pablos

STEMACTEURS
ORIGINELE VERSIE
Steve Carell
Kristen Wiig
Trey Parker